Huiswerkbeg AdZou je graag hulp willen bij een moeilijk vak? Is zelfstandig werken of planningen maken lastig? Of zoek je gewoon een rustige plek om je huiswerk te maken? Dat kan bij de School van vrede van de Gemeenschap van Sant'Egidio.

Voor en door wie

De bijles en huiswerkbegeleiding is bedoeld voor kinderen en tieners in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar. De begeleiding wordt gegeven door kundige volwassenen met veel werkervaring, die zich goed kunnen inleven in de belevingswereld van de kinderen en tieners.

Niveau

We kunnen zowel ondersteuning bieden voor basisonderwijs, praktijkonderwijs, LWOO, VMBO en HAVO, evenals op het niveau van atheneum en gymnasium. Hierbij valt te denken aan de volgende vakken: Nederlands, Engels, Duits, Frans, rekenen/wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie, aardrijkskunde, geschiedenis, maatschappijleer, economie, M&O, Grieks, en Latijn.

Waar

Klooster naast de OLVkerk, Kade 23, Roosendaal.

Wanneer

Iedere maandag van 15.30 tot 16.30 uur of van 16.30 - 17.30 uur. Per kind wordt gekeken welke tijd wenselijk is.

Kennismaking en afspraken

We vinden het fijn om de eerste keer kennis te maken met zowel u als ouders als met u kind. We kijken dan waar uw kind het meeste mee geholpen is en maken praktische afspraken.

Vergoeding

€ 10,00 per maand voor het eerste kind.

€ 5,00 voor het tweede kind uit het gezin.
Indien u een uitkering heeft bespreken we wat mogelijk is.

Contact en aanmelden

Contactpersoon is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06- 4177 4355